Välkommen till H mode!

 

Idag driver familjen Varland 5 stycken modebutiker belägna i Växjö och Älmhult.

I Växjö hittar ni Brothers och Jeansbolaget i Willans Park och i Älmhult hittar ni 3 butiker i Holmbergs Hörna; H mode, Jeansbolaget och Scorett. Alla butikerna ligger självklart mitt i respektive CITY!

 

Hmode är grunden till familjen Varlands butiker. Åses mormor och morfar startade Holmberg Herrekipering redan 1939. Nu är vi inne på 4:e generationen.

Hmode har kläderna till mannen som är ung och modern i sinnet.

Storlekar finns från small till extra-extra-extralarge. Männen kan hitta allt från skjortan o partyslipsen till bröllopskostymen. Vi hyr även ut frack och smoking. Med utmärkt personlig service så hjälper vi dig att klä dig rätt. Vi finns på nedre plan i Holmbers Hörna, Älmhult.

 

På Scorett hittar ni skorna som passar till varje oufit, både till henne och honom. Sortimentet anpassas efter säsongen och ni hittar alltid både det trendigaste modet och de bekväma vardagsskorna hos oss. Butiken ligger i Holmbergs Hörna.

 

Vi på Jeansbolaget älskar denim och allt som passar till och vi erbjuder alltid fri uppläggning när du köper jeans eller byxor hos oss!

Jeansbolaget hittar ni både i Älmhult och Växjö.

 

Brothers hjälper dig att hitta den perfekta kostymen, skjortan och byxan. Med ett brett utbud och kunnig personal guidar vi dig rätt för alla tillfällen. Vi finns i Willans Park, mitt i Växjö City.

 

Hos oss i butiken får du personlig service - vi är ett familjeföretag och vår passion är att hitta just de kläderna och skorna som du söker.
HMODE, JEANSBOLAGET, SCORETT och BROTHERS
Vi ser fram emot att träffa Dig i våra butiker!
Åse, Jennie, Sylvie med personal

3hmode.jpg

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.