SCORETT ÄLMHULT

Trevlig 1: a advent! Välkommen i morgon, söndag. Sista dagen för våra Black Week erbjudanden. Vi har öppet 14.00-18.00.
▪︎
20% rabatt på hela sortimentet samt 30-50% rabatt på utvalt (fint) sortiment.
▪︎
Tack för en fantastisk, underbar lördag! ALLA våra kunder visar respekt genom att hålla avstånd för sig själva och andra! Tack för att ni handlar lokalt! ❤🙏

Black friday! 20% rabatt på hela sortimentet och 30-50% rabatt på utvalda (otroligt fina!) artiklar! Erbjudandet gäller tom söndag, 29/11, Scorett Älmhult.
▪︎
Butiken är stor och luftig och entrédörrarna är ofta öppna vilket gör att vi har mycket ny och frisk luft i butiken.
▪︎
Uppskattningsvis; När vi har besökare ligger vi på max fem sällskap i butik samtidigt. Dvs här uppstår nästan aldrig trängsel. (Baserat på senaste månaden).
Om så denna helg kommer vi ha en struktur för det, för er och vår trygghet.
▪︎
Vi håller avstånd och respekterar varandra och situationen!
▪︎
Tack för ni handlar lokalt! 🖤

Black Week! 20% rabatt på hela sortimentet samt 30-50% rabatt på utvalda artiklar. Erbjudandet gäller t o m 29/11 på ord priser.
*
Vi håller avstånd för din, vår och andras säkerhet. Vi har en stor butik med gott om plats. Givetvis har vi handsprit i butiken.
*
Något du vill köpa men ej vill besöka butiken? Det går bra att skriva ett DM här på Instagram, maila 181@scorett.se eller ring 0476/101 25. Fri hemleverans inom Älmhult. Vi tar emot Swish. Tack för ni handlar lokalt! 🖤

20% rabatt på hela sortimentet samt 30-50% rabatt på utvalt sortiment. Vi utlovar riktigt fina klipp! Erbjudandet gäller Scorett Älmhult.
▪︎
Black friday övergår till Black week för att undvika trängsel och gäller t o m 29/11.
▪︎
Vi håller avstånd för din, vår och andras säkerhet.
▪︎
Givetvis finns handsprit i butiken.
▪︎
Något du vill köpa men ej vill besöka butiken? Det går bra att skriva ett DM här på instagram, maila 181@scorett.se eller ring 0476/101 25. Vi hjälper dig och levererar utanför butiken. Även hemleverans inom Älmhult. Vi tar Swish.
▪︎
Tack för att ni handlar lokalt! 🖤

TRE outfits, EN känga!
▪︎
Vi vill visa att chunkymodet är till för alla. Helt rätt att förslagsvis matcha till söt klänning, snygg skinnkjol eller till ett par jeans.
Kläderna kommer såklart från @jeansbolagetalmhult .
▪︎
Ni får gärna prova skor ute. Ring 0476/101 25 så kommer vi ut! Vill ni hellre prova hemma, levererar vi utanför butiken om ni inte vill gå in. Det går bra att betala med swish. Vi löser det mesta!
▪︎
Snygg musik var tillsatt till vår premiärfilm genom Reels. Pga vissa rättigheter gick inte vår musikvideo igenom. Men här kommer den ändå! Vår tysta version!

15% rabatt på Canada Snow. Gäller hela sortimentet på ord. priser t o m 16/11.
▪︎
Coola Tilde i populära Dawson från Canada Snow. Svart Chelsea känga i fettat svart skinn. Uttagbar komfortinnersula samt foder i skinn. 1600:-
▪︎
För inspiration finns nu en trevlig livevideo på Scorett.se om Canada Snows sortiment. Är det någon sko som saknas i vår butik så ordnar vi det genom ett sk. Storeköp och ni handlar då lokalt. 🙏.
▪︎
Det är tuffa tider och vi gör vårt bästa för att rida igenom denna stormen. Butiken är stor och vi håller avstånd. Vi löser det mesta, ring, maila, eller skriv ett DM om ni har några önskemål.
0476/101 25, 181@scorett.se
▪︎
#scorett #scorettstyle #canadasnow

Cacao från Dasia. Riktigt snygg modell med grovt mönstrad sula. Svart skinn, elastik på utsidan och dragkedja på insidan. Lite tunnare, skönt foder. 1500:-
▪︎
Matcha med snygg look från @jeansbolagetalmhult.
▪︎
Om ni inte vill besöka butiken, (även om vi har gott om plats och kan hålla avstånd) skriv ett DM eller ring. Vi löser det mesta.
▪︎
#scorettstyle #scorett #dasiashoes

Snygga, trendiga Alves från Legend. Chelsea boots i svart skinn med kraftigare sula. 👌
1300:-
▪︎
15% rabatt på herrsortimentet t.o.m 7/11.
▪︎
Butiken är stor, här finns gott om plats och vi håller avstånd!
▪︎
Ni är SÅ välkomma!
▪︎
#scorettstyle
#scorett
#legendshoes

Till kära pappa, mammas man, brorsan, farfar, svärfar eller någon annan betydelsefull man! ❤
▪︎
Nu har vi fina rabatter, 15% på vårt herrsortiment. Ord.priser. Erbjudandet gäller t.o.m lördag 7/11.
▪︎
Vi håller avstånd, tvättar/spritar händerna, respekterar varandra och den rådande situationen.
▪︎
VÄLKOMNA!

Till våra kära kunder! 🧡
Vi tar rådande situation på allvar i butiken och vill att ni som besöker oss ska känna er trygga.
▪︎
Vi håller avstånd till våra besökare.
▪︎
Vi tvättar/spritar våra händer ofta. Vi erbjuder handsprit i butiken.
▪︎
Vi stannar hemma vid symptom och hoppas att ni gör detsamma.
▪︎
Det går jättebra om ni vill ringa eller handla genom att skriva till oss via instagram eller mail.
▪︎
Vi tar emot swish.
▪︎
🧡
Vi gör det här tillsammans. Det viktigaste vi har är er, våra kunder. Varmt välkommen till oss eller hör av er, så hjälper vi er med just det ni söker.

Solematedays 28-30/10!
Köp 1 par skor, 15% rabatt,
Köp 2 par skor, 25% rabatt.
▪︎
Gäller hela sortimentet, ord. pris, för dig som är eller blir medlem i Club Solemate.
▪︎
Vi startar en dag tidigare då vi har stängt på lördag, 31/10.
▪︎
VÄLKOMNA! 🍂🍁🍂
▪︎
Modellerna i inlägget kommer från 2 Enjoy. Härliga showare som förgyllde vår lördag!
▪︎
#scorettstyle
#scorett

Chica Gittan i snygga stövlar från Dasia, Heather, Perfect fit W2, 1800:-. Fint Italienskt skinn med dragkedja på insidan och innersula i skinn. Pefect Fit innebär att vi erbjuder stövlar i olika skaftvidder.
▪︎
#scorettstyle
#scorett
#dasiashoes
▪︎
Spökmingel i kväll, 22/10, och kvällsöppet till kl. 20.
▪︎
Veckan ut erbjuder vi en värdecheck på 100 kr på Scorett när du handlar på @jeansbolagetalmhult för 500 kr eller mer. Gäller vid ett köp.
▪︎
Är det enbart skor som lockar just nu, påminner vi er om att finfina erbjudanden finns i Älmhultsappen. Finns där appar finns!
▪︎
VÄLKOMNA!

@almhultsskradderi. Entré via Jeansbolaget/Scorett. Här har skickliga Kawa sitt skrädderi.
▪︎
Vid köp av t ex en rock eller kavaj som behövs justera ärmlängd, så kortar Kawa plagget så det passar just dig.
▪︎
Köper ni en kostymbyxa på Jeansbolaget eller H mode är det fri uppläggning.
▪︎
Välkommen med kläder och textilier som behövs lagas eller justeras för att få nytt liv!
▪︎
Snygga skor från Vagabond i svart mocka med creppad sula. Snygg i var mans garderob.
Gary, 1300:-

Jennie i snygg snörsko, från Vagabond, Alex W, 1100:-
Mjukt, svart skinn med egen karaktär och samtidigt så klassisk, snygg och elegant.
▪︎
En liten storytel om Jennie med kollega. Lite trevlig läsning för er som känner för det tänker jag.
▪︎
Luncher....Hur tillbringar våra följare era luncher? Skriv gärna i kommentarsfältet!
Kommer tillbaka till luncherna...
▪︎
Jag hade förmånen att lära känna Jennies mamma när hon levde, Marianne. Denna kvinna hade en sällsynt hög modegrad. Hon andades mode, elegans och varje dag räknades som en ny dag att visa upp en ny kreation. Allt var så genomtänkt utan att det blev för mycket. Utöver det så var hon en genomgod, fin och snäll människa.
▪︎
Jag vet inte om denna gen har gått rakt ner i nedåtstigande led eller om Jennie bara är som sin mor. Jennie är en god kund hos oss och varje gång vi träffar henne så är det med samma stilfullhet som Marianne hade. Det går inte att ta miste på små detaljer och hur prydligt och genomtänkt hennes look är.
▪︎
Så...tillbaka till luncherna... Jennie och hennes kollega Annika kommer ofta och besöker oss på deras lunchrast. Nu menar jag såklart positivt ofta. De tittar på skorna med högsta respekt, provar, känner och verkar beundra. I bland kanske inte på jakt efter något särskilt men att lägga sin tid på att bara få vara bland skor och kläderna på Jeansbolaget står högt i kurs för dessa kvinnor. En dag sa jag något i stil med till Jennie: ''så härligt att ni besöker oss ofta på era luncher''. Jennie svarade:'' Ja, vi äter så fort vi kan för att sedan kunna gå igenom Älmhults butiker på vår lunchrast.
▪︎
För någon vecka sedan när jag hade en ledig dag besökte jag Lindex för att köpa mig nya strumpbyxor. De såg mig inte men radarparet stod i provrummet och beundrade en kofta. Klockan var 12.30. Jag log för mig själv.
▪︎
Oavsett om jag jobbar i skyltfönstret, går ut och rättar till något ute, eller tittar ut genom fönstret vid lunchtid så ser jag nästan alltid en vinkande hand från Jennie. Då vet jag att de är ute på lunchturne.
▪︎
Att ta vara på livet! 🥰 Keep going girls! //Linda
▪︎
#scorettstyle #scorett #vagabondshoes

Snygg och klassisk stövel från Dasia i svart skinn. Dittany W3, 1700:-
Finns i olika skaftvidder för att passa just dig.
▪︎
#scorettstyle #scorett #dasiashoes

Bästa Paulina visar sina favoriter för säsongen; Dr Martens, Pascal Virginia. I nappaläder som är lite mjukare än i originalet Pascal. 2000:-
▪︎
Lycka att ha en så fantastisk kollega! 😻
▪︎
#scorett #scorettstyle

Happy shoes är nya Scorettmärket riktat till youth. Kaxig snörkänga i offwhite och svart, skinnimitation. Blir dina för 799:-!
▪︎
Väska från K.Cobler i svart crocopräglad skinnimitation. Axelband i samma fina material som väskan medföljer. Wyton, 599:-
▪︎
#scorett
#scorettstyle

Så mycket fina nyheter! Sneakers, lågskor, kängor, snörkängor, väskor.. Tillsammans hjälper vi dig att hitta just dina favoriter!
▪︎
Känner du ett intresse för en artikel vi inte har i butiken? Vi ordnar modellen till dig med ett Storeköp. Kom in, DM a eller ring oss 0476/101 25 så berättar vi mer.
▪︎
VÄLKOMMEN! 😻

H mode

Välkommen in i butiken!
Virtuellt eller lokalt - du bestämmer! ✨Om du inte vill besöka butiken just nu så kan du skicka ett meddelande till oss så hjälper vi dig att hitta just de kläderna eller skorna du söker! ✨Vi packar så du kan stanna till och hämta, skickar per post eller levererar hem till dig inom Älmhults tätort (utanför till självkostnadspris). ✨Betalning via Swish ✨Öppet köp på julklappar tom 6/1 -21 ✨Vill du besöka butiken i ett slutet sällskap? Boka en tid med oss! ✨Byxuppläggning gör vi direkt!

👆✨ Kom ihåg far på söndag!

Bälte på köpet när du köper byxor!

Detta elastiska bältet från My Marvellous är en riktig favorit ✨ nu i massa fina höstfärger 🍁 och du får ett på köpet när du köper byxor eller chinos!

Gäller ej vid köp av jeans.

Bälte på köpet när du köper byxor eller chinos!
Öppet lördag 10-14 - Välkommen!
(Gäller ej denim)

REPLAY HYPERFLEX CHINOS!

HYPERFLEX jeansen har varit en succé till killar i alla åldrar, NU har denna magiska kvalitén kommit i CHINOS i Svart & Beige.

Välkommen in och prova!

Öppettider 🕙
Vardagar 10-18
Lördagar 10-14
👔👖Välkomna!

20% rabatt på alla jeans & byxor när du är eller blir medlem! ALLTID FRI UPPLÄGGNING när Du köper jeans/byxor! Gäller på ordinarie priser & Veckan ut!
Passa på att fynda höstens skor hos @scorettalmhult & jeansen hos @jeansbolagetalmhult ☘️

Den fina veckan är här; Studentveckan med bal och utspring. I år firas det i ett mindre format med nära och kära.
Tips! Om man inte känner för en hel kostym går det utmärkt att köpa en separat kostymbyxa och matcha med valfri skjorta. Vita sneakers från @scorettalmhult ersätter den traditionella finskon om man hellre föredrar det.
▪︎
Välkommen! 🌼

Studenterna gör sig redo! 🥳
Välkommen in för att prova ut Din studentkostym 🍀
Paketpris från 1995:-

Boka en personlig tid för att hitta Din nya kostym!
Skicka ett mail till info@hmode.se

Nyheter från @matiniqueofficial i fina färger 🦋 999:- /st

Kostympaket fr 1995:- Nu Kan du boka tid med oss för att prova din kostym! Skriv till oss på DM eller ring 0476-10125 så hittar vi en tid som passar. Välkommen 🍀

🕔 Boka tid med oss för att prova ut kostymen till våren & sommarens festligheter 🎉
Är ni ett sällskap så är ni välkomna tillsammans på festmingel ✨ dock begränsat antal platser per tillfälle.
Ring oss på 0476-101 25 eller skicka privat meddelande så hittar vi en tid som passar!

25% rabatt! 🌟
Passa på, just nu hittar du massor med fina skjortor från Oscar of Sweden som är nedsatta med 25% 👔 Varmt välkommen in!

Kavajer 995:- 💥
Just nu kan du fynda kavajer från Matinique till riktigt bra pris!
Ordinarie pris från 1899:- till 2499:-

Jobbar du hemifrån? Snygga skjortor hittar du på Hmode i Älmhult! Fri hemleverans i om Älmhults tätort (utanför till självkostnadspris) Välkommen! #matinique #almhulthero #almhult #hmode #herr #skjorta

Välkommen in i butiken!
Virtuellt eller lokalt - du bestämmer! ✨Om du inte vill besöka butiken just nu så kan du skicka ett meddelande till oss så hjälper vi dig att hitta just de kläderna eller skorna du söker! ✨Vi packar så du kan stanna till och hämta, skickar per post eller levererar hem till dig inom Älmhults tätort (utanför till självkostnadspris). ✨Betalning via Swish ✨2 veckors öppet köp. ✨Vill du besöka butiken i ett slutet sällskap? Boka en tid med oss! ✨Byxuppläggning gör vi direkt!

Kostympaket 1995:- Kostym, Skjorta & Slips/Fluga
Selected Homme

#hmode #älmhult #handelsplatsälmhult #kostym #selectedhomme #student #bröllop2020

Jeansbolaget Älmhult

BLACK WEEK
20% rabatt i hela butiken hela veckan
30-50% rabatt på utvalt sortiment hela veckan
 
Vi vill att det ska vara säkert att handla hos oss, därför erbjuder vi ''Black Friday'' rabatt hela veckan från lördag den 21/11 tom söndag 29/11. 
Vill du inte handla under våra vanliga öppettider? Kontakta oss så bokar vi en tid.
Våra öppettider är vardag 10-18 Lördag 10-14 Skyltsöndag 29/11 14-18
 
Julklappar öppet köp tom 6/1-2021
 
Give local for Christmas 🖤
 
Jeansbolaget
Hmode
Scorett
Holmbergs Hörna N.Esplanaden 2 ÄLMHULT
Tel 0476 101 25

🖤 Black Week 🖤

Julklappstips! 🎅🏻🎁
Stickad tröja i flera olika färger, finns i storlek S-XXL. 500:-

Passa på att börja handla dina julklappar redan nu i god tid, butiken är välfylld med nyheter! Vi erbjuder öppet köp på alla klappar t.o.m 6/1 🎁

Butiken är stor så det är lätt att hålla avstånd. Känner du inte för att komma in kan du hämta varor utanför dörren eller så skickar vi gärna hem till dig! Betalning via swish går utmärkt för att undvika trängsel vid kassan. Bara hör av dig om du har några önskemål, vi löser det mesta! ❤️

Ny lite mörkare blå tvätt i jeansen Shelly från @tigerofswedenofficial! Hög midja och smalt ben👖 1399:-
Snyggt att styla till denna oversize-skjorta från Selected Femme 🙌🏻 900:-

#jeansbolaget #jeansbolagetalmhult #almhult #tigerofsweden

Lite inspiration från butiken ✨
Varmt välkommen in till oss! Vår butik är stor så det är lätt att hålla avstånd. Vill du hellre handla av oss hemifrån eller kanske boka en privat tid för shopping innan öppning eller efter stängning? Kontakta oss så löser vi det! Hoppas vi ses! 👋🏻💙

#jeansbolaget #jeansbolagetalmhult #almhult

Levi’s Ribcage👖
Nu har vi fått påfyllning av denna populära modell med hög midja och rakt ben från @levis 😍 Finns i storlek 25”-29”, passa på innan din storlek tar slut! ✨ 1199:-

#jeansbolaget #jeansbolagetalmhult #almhult #levis

Svart rock i ullblandning från @jofamafashion med fina detaljer 🍂
Försluts framtill med dragkedja och knappar högst upp vid halsen. Så fin på! 🙌🏻 2699:-

#jeansbolaget #jeansbolagetalmhult #almhult #jofama

Jeans i rakare modell är verkligen största trenden till killarna just nu! 🙌🏻 Dessa från @justjunkiesofficial finns i den ljusa färgen på bilden (899:-) samt i en lite mörkare blå och svart, 799:- 👖

📸: @jeansbolagettrollhattan

#jeansbolaget #jeansbolagetalmhult #almhult #jeans #justjunkies

Fars Dag 8/11 💙
Glöm inte bort Fars Dag nu på söndag, vi har massor med olika presenttips! 🎁

#jeansbolaget #jeansbolagetalmhult #almhult #levis #saddler

2 PAR LEE-JEANS 1500:-👖
Här visar fina Leya upp modellen Scarlett High i manchester som är en av höstens stora trender! 😍 Ordinarie pris på dessa är 899:- men veckan ut 2 par för 1500:-. Blanda helt fritt mellan alla våra olika modeller! 🙌🏻

Alltid fri upläggning vid köp av jeans!👖

#jeansbolaget #jeansbolagetalmhult #almhult #lee

Mjuk och skön teddykappa från @noisymay i trendigt leopard-print 🐆 750:-

#jeansbolaget #jeansbolagetalmhult #almhult #noisymay

2 PAR LEE-JEANS FÖR 1500:- 👖
Välj fritt mellan många olika modeller och tvättar till både dam och herr, storlekar från 24” till 48” - kombinera hur du vill!👖

Ordinarie pris från 799:- till 999:-

#jeansbolaget #jeansbolagetalmhult #almhult #lee #leejeans

Denna fina rock från Selected Femme är ett måste i garderoben nu i höst och vinter! 🍂
Klassisk modell i två olika färger. Tillverkad i en blandning av ull och återvunnen polyester ☁️♻️ 1700:-

#jeansbolaget #jeansbolagetalmhult #selectedfemme

Det börjar bli kyligt ute nu, dags att införskaffa lite nytt för att hålla dig varm i höst och vinter! 🍂
Dessa accessoarer till dam hittar du just nu hos oss! 🧣🧤🧶

#jeansbolaget #jeansbolagetalmhult #älmhult

Sista chansen, 500:- rabatt på denna fantastiska jacka från @jofamafashion! 🍂
Mjuk och skön, varm och dessutom vattenavvisande! Perfekt både under hösten och vintern 🌧🍂
Ord. Pris 2100:-, NU 1600:- 👏🏻

Härliga Tilde i outfit från @puma 🧡
Fåtal storlekar kvar nu av både tightsen och hoodien! 💛

Topp i läderimitation - en av höstens absolut största trender! 🙌🏻 Denna från @noisymay är riktigt stretchig och mjuk! 250:- 🍂
Matcha med hårband i samma material för 130:- 👌🏻

#jeansbolaget #jeansbolagetalmhult

🍁 Bälte på köpet när du köper chinos eller byxor!

Just nu får du ett snyggt elastiskt bälte från My Marvellous på köpet när du köper byxor/chinos!
Alltid fri uppläggning när du köper byxor! ✂️

Gäller ej vid köp av jeans. Gäller tom 201003

Jeansbolaget Växjö

Julskyltning och finbesök av Bruka UF 🎄❄️

Idag har vi öppet 12-18, välkomna in i värmen! ☺️

20% i HELA butiken veckan ut och upp till 50% på utvalda plagg! 🖤

Idag har vi öppet till 16 och imorgon 29/11 12-18, välkomna in till oss! ✨

#jeansbolaget #jeansbolagetvaxjo #mittvaxjocity #blackweek

”Wish you were here”
Nyhet från Dedicated är denna t-shirt i grått med tryck på för 349:- 🙌🏻

#jeansbolaget #jeansbolagetvaxjo #mittvaxjocity #dedicatedbrand @dedicatedbrand

Nu har det kommit in påfyllning på denna t-shirt från Dedicated! 😍
Finns för vuxna i storlek XS-XL för 349:- och för barn 80/86 - 128/134 för 249:- ✨

#jeansbolaget #jeansbolagetvaxjo #mittvaxjocity #dedicatedbrand @dedicatedbrand

Snygg Fleecejacka från Only&Sons för 500:-, perfekt för kallare dagar ❄️

#jeansbolaget #jeansbolagetvaxjo #mittvaxjocity @onlyandsons_official #onlyandsons

Sköna underkläder till er tjejer från Pieces ✨
Topp för 400:-, trosor för 200:- och string för 180:- 👍🏻

#jeansbolaget #jeansbolagetvaxjo #mittvaxjocity #piecesofficial @piecesofficial

Klä ner ett par snygga kostymbyxor med en enkel topp som denna 🙌🏻

Kostymbyxa för 1000:- och topp för 260:-, båda från @selectedfemme_sweden

#jeansbolaget #jeansbolagetvaxjo #mittvaxjocity #selectedfemme

🖤 BLACK WEEK 🖤

20% på HELA butiken (ordinarie priser) och upp till 50% på utvalt sortiment!

Gäller veckan ut, till 29/11, så att ni i lugn och ro kan gå och handla när det passar er ✨

Ni har öppet köp till 6/1-21 på julklappar 🎄

T-shirts från Dedicated i lite olika tryck för 349:- ✨

#jeansbolaget #jeansbolagetvaxjo #mittvaxjocity @dedicatedbrand

Nyinkommen hoodie från Only&Sons för bra pris, endast 300:-✨
Perfekt att ge i julklapp 🎄

#jeansbolaget #jeansbolagetvaxjo #mittvaxjocity @onlyandsons_official

Snygg skjorta i blått och rött från Selected Femme för 600:- ❤️
På nästa bild ser ni hur vi stylat denna tillsammans med ett par raka kostymbyxor från Selected Femme för 1000:- 😍

#jeansbolaget #jeansbolagetvaxjo #mittvaxjocity @selected_official @selectedfemme_sweden

Dessa tights från Pieces för 230:- går att matcha på olika sätt! Exempelvis med denna oversized skjorta från Noisy May för 550:-, som finns i svart och beige 🥰

#jeansbolaget #jeansbolagetvaxjo #mittvaxjocity @piecesofficial @noisymay

🖤 KÄRA KUNDER 🖤

Vi har kommit fram till att istället för att ha BLACK FRIDAY kommer vi att köra på BLACK WEEK med 20% i HELA butiken (på ord.priser) och ännu mer rabatt på utvalda plagg! Vi startar redan nu fram till söndag nästa vecka.

Detta gör vi för att undvika trängsel i butiken under fredagen och sprider ut det på veckan så att ni tryggt kan komma och handla hos oss!

Vill ni boka privat shopping går det bra på vardagar före öppning 9-10 och efter stängning 18-19, för kontakt:
TELEFON: 0470-24343
MAIL: vaxjo@jeansbolaget.se

🤍 Vi är otroligt tacksamma för att ni stöttar oss i dessa tider! Ta hand om er och varandra 🤍

Julklappstips till honom 🎄
Denna gosiga tröjan från Only&Sons med dragkedja upptill och luva för 400:- 🎁

Nyhet från Pieces 🤍🤍
En tight polotröja i en fantastiska färg, för endast 160:- får du denna godingen! 😍

Ursnygga sammetsbyxor i en rak modell från Noisy May för 450:- 🖤
De går både att klä upp och ner för olika tillfällen! Här är de matchade tillsammans med ett glittrigt linne från Jacqueline de Yong för 230:- ✨

#jeansbolaget #jeansbolagetvaxjo #mittvaxjocity @noisymay @noisymay_sweden @jacqueline_de_yong

Lite ljus i vintermörkret 🤍
Ny jacka/overshirt från Selected Homme för 900:- i en gråbeige färg!

#jeansbolaget #jeansbolagetvaxjo #mittvaxjocity @selected_official

Tips hur du kan styla dessa svarta leggings från Pieces för 230:-! 😍
Tillsammans med denna stickade polotröja från Selected Femme, som är lite större i modellen och kostar 900:- ✨

#jeansbolaget #jeansbolagetvaxjo #mittvaxjocity @piecesofficial @selectedfemme_sweden

 

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.